+ Yorum Gönder
1. Sayfa 12 SonuncuSonuncu
Eğitim - Tarih Kategorilerinden Sakarya Meydan Muharebesi Özet Makalesini Okumaktasınız.
  1. Yasemin
    Bayan Üye



    Sakarya Meydan Muharebesi Özet






    Sakarya meydan muharebesi ne zaman, hangi devletler arasında ve neden yapıldığını bilen var mı? Sorumu toparlacak olursam en doğru şekli şu olur; Sakarya meydan muharebesi hakkında özet bir bilgi verir misiniz?






    Eklenmiş Resimler Eklenmiş Resimler  

  2. Kayıtsız Üye

    Cevap: Sakarya Meydan Muharebesi Özet






    knk espiriye bak atatürk
    1 doğdu
    2 büyüdü
    3 savaştı
    4 öldü







  3. Kayıtsız Üye

    Cevap: Sakarya Meydan Muharebesi Özet

    Ozet mi hepsi mi daha kısa olsa sevinirim







  4. Kayıtsız Üye

    Cevap: Sakarya Meydan Muharebesi Özet

    Cok guzel bir yazi

  5. Kayıtsız Üye

    Cevap: Sakarya Meydan Muharebesi Özet

    hiç bişe anlamdım

  6. Kayıtsız Üye

    Cevap: Sakarya Meydan Muharebesi Özet

    gerçekden güzel olmuş teşekürler

  7. Kayıtsız Üye

    Cevap: Sakarya Meydan Muharebesi Özet

    Çokk kısaca yaa daha uzun olsa daha iyi olurdu

  8. Kayıtsız Üye

    Cevap: Sakarya Meydan Muharebesi Özet

    Çok sağolun gerçekten çok güzel bir yazıydı

  9. Kayıtsız Üye

    Cevap: Sakarya Meydan Muharebesi Özet

    Çok güzel bir yazı bana göre

  10. Kayıtsız Üye

    Cevap: Sakarya Meydan Muharebesi Özet

    Çok teşekkürler çok işime yaradı. 😉☺😊👑🔔📚📙📘📗📒📔📖📕📓📑📲📱💯💯💯

+ Yorum Gönder
1. Sayfa 12 SonuncuSonuncu

sakarya savaşı

sakarya meydan muharebesi özet

sakarya savaşı özetisakarya meydan muharebesiSAKARYA SAVAŞIsakarya savaşı özet