+ Yorum Gönder
2. Sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu
Eğitim - Sözel Bölge Kategorilerinden Kısa Öykü Örnekleri Makalesini Okumaktasınız.
  1. Kayıtsız Üye

    balon






    Çok tesekkur ederim bu sayede kendi öykümü kendim yazdim...







  2. Kayıtsız Üye

    Cevap: Kısa Öykü Örnekleri

    Harikaydı bebek çzellikle







  3. Kayıtsız Üye

    Cevap: Kısa Öykü Örnekleri

    En guzeli babami istiyorumdu

  4. Kayıtsız Üye

    Cevap: Kısa Öykü Örnekleri

    İyi ya ödev vardı üşeniyordum 1 tanesi yazıcam

  5. Kayıtsız Üye

    öykü

    çok güzel öyküler
    çok beğendim
    hepsi birbirinden güzel ve anlatımı etkin kılıyor
    yardımcı olduğunuz için TEŞEKKÜR EDERİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM.......

  6. Kayıtsız Üye

    Cevap: Kısa Öykü Örnekleri

    Öyķü de giris gelisme ve sonuc belirtilirmi

  7. Selim
    Administrator

    Cevap: Kısa Öykü Örnekleri

    Merhaba kısa öykü örneklerine bakarak faydalanabilirsiniz. Bana göre mutlaka giriş gelişme ve sonuç belirtilmesi gerekir. Fikri olan arkadaşlar fikirlerini belirtebilirler.

  8. Kayıtsız Üye

    Cevap: Kısa Öykü Örnekleri

    Bence de en güzeli babamı istiyorum du

  9. Kayıtsız Üye

    Cevap: Kısa Öykü Örnekleri

    Ben çooook çok balonu beğendim☺

  10. Kayıtsız Üye

    Cevap: Kısa Öykü Örnekleri

    Önemli olan öyküleri okumak değildir. Önemli olan öykülerin anlamını ortaya çıkarabilmektir.

+ Yorum Gönder
2. Sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

öykü örnekleri

kısa hikaye örnekleri

kısa öykü örnekleriöykü örnekleri kısaöykü örneğihikaye örneği kısa