+ Yorum Gönder
Eğitim - Sözel Bölge Kategorilerinden Özetleyen ve Sonuç Bildiren İfadeler Makalesini Okumaktasınız.
  1. Kayıtsız Üye

    Cevap: Özetleyen ve Sonuç Bildiren İfadeler






    Lütfen biraz daha aman sözcükler ortada olacak şekildeee







  2. Kayıtsız Üye

    Cevap: Özetleyen ve Sonuç Bildiren İfadeler

    Gerçekten çok teşekkür ediyorum ödevimë yardımcı oldu 😁😁😁







  3. Kayıtsız Üye

    Cevap: Özetleyen ve Sonuç Bildiren İfadeler

    Uzun olmasi cok cok iyi fakat daha fazla olsa keske

  4. Kayıtsız Üye

    Cevap: Özetleyen ve Sonuç Bildiren İfadeler

    Aynen banada 5tane lazım

  5. Kayıtsız Üye

    Cevap: Özetleyen ve Sonuç Bildiren İfadeler

    Yalan söylemek doğru bir davranış değil.Yalan söyleyen insanların yalanı mutlaka bir gün ortaya çıkar.Hiç bir yalan saklı kalmaz.......................Yalancının mumu yansıya kadar yanar.

  6. Kayıtsız Üye

    Cevap: Özetleyen ve Sonuç Bildiren İfadeler

    aynen buna bakmanız gerekiyor çünkü süperrrrrrrrrrr"

  7. Kayıtsız Üye

    Cevap: Özetleyen ve Sonuç Bildiren İfadeler

    özetleyen ve sonuç bildiren kelimeler bir şeyi kisaca anlatan ve anlatan kelimelerdir

  8. Kayıtsız Üye

    Cevap: Özetleyen ve Sonuç Bildiren İfadeler

    yaaaaa şimdi ödevler daha basit (KAMU SPOTU) evde odev yapamıyormusun ve bilgisayarımı açmak istiyorsun o zaman zengin bilgileeeeeeeeeer zengin bilgiler gelir sorun gider

  9. Kayıtsız Üye

    Cevap: Özetleyen ve Sonuç Bildiren İfadeler

    ayyyy ne güzel şeymiş bu zenginim ben gerçeği kimse bana hiçbir şey yapamaz hahahhhhhhyttt

  10. Kayıtsız Üye

    Cevap: Özetleyen ve Sonuç Bildiren İfadeler

    uzun deil çok da guzel sen editöre hakaret edemessin ben kimim bilmiyosunuz okul temsilcisi ve sınıf baskanı bu siteleri hep gezerim bu arada bunda bilinmeyek ne var

+ Yorum Gönder

özetleyen ve sonuç bildiren ifadeler

özetleyen ve sonuç bildiren cümleler

sonuç bildiren ifadeler

sonuç bildiren cümlelerözet ve sonuç bildiren ifadelerözetleyen sonuç bildiren ifadeler