+ Yorum Gönder
1. Sayfa 12 SonuncuSonuncu
Eğitim - Soru Cevap Kategorilerinden Rüyada Fotoğraf Çektirmek Makalesini Okumaktasınız.
  1. Selim
    Administrator



    Cevap: Rüyada Fotoğraf Çektirmek






    Rüyada resim çektirmek hayırlı bir şekilde tabir edilir. Bu rüya gelecek planlarınıza işarettir. Hayatınız çok daha planlı yaşamaya başlamanız, gelecekle ilgili planlamalara girişmeniz beklenmelidir. En doğrusunu Allah bilir.







  2. Kelebek
    Bayan Üye

    Cevap: Rüyada Fotoğraf Çektirmek






    Başarıdır. Kişinin olayları değerlendirip, başarıya yükseleceğini haber verir.







  3. Kayıtsız Üye

    Cevap: Rüyada Fotoğraf Çektirmek

    Hem kotu tabir edilmiw hem iyi, wimdi hangisine inanalim ???







  4. Selim
    Administrator

    Cevap: Rüyada Fotoğraf Çektirmek

    En doğrusu rüya anlatılma ve rüya öyle yorumlanmalıdır. İnternetten veya kitaplardan okumakla doğru bir anlam çıkarmak çok zordur. Eğer rüyanı anlatırsan yorumlayabiliriz.

  5. Kayıtsız Üye

    Cevap: Rüyada Fotoğraf Çektirmek

    Ruyamda gunewin batiwini ellerimle saklayip oyle fotografimi cekdirmiwim bunu yorumlarsaniz sevinirim

  6. Selim
    Administrator

    Cevap: Rüyada Fotoğraf Çektirmek

    Merhaba kardeşim. Bu rüya, çok önemli bazı olayları kontrol edebilmeye işaret eder. Bu olaylar maddi anlamda sizi çok yakından ilgilendiren olaylara delalet eder. En doğrusunu Allah bilir.

  7. Kayıtsız Üye

    Cevap: Rüyada Fotoğraf Çektirmek

    Rüyamda eski sevgilimle selfie cekiyodum bi kac tane sora bakiyoduk

  8. Selim
    Administrator

    Cevap: Rüyada Fotoğraf Çektirmek

    Çekilen resmin ne kadar net olmasına göre tabir edilir. Bu rüya güzel ve hayırlı bir olayın tekrar yaşanması ve bu sayede rüya sahibinin çok mutlu olması, aynı zamanda de geçmişteki o güzel günlere geri gidip, buruk bir heyecan duyması şeklinde tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.

  9. Kayıtsız Üye

    Cevap: Rüyada Fotoğraf Çektirmek

    Merhaba ben ruyamda unlu biriyle fotograf cekdiriyordum ama benim telefonum evde kaldigi icin annemin telefonuyla unlu birisiyle resim cekdiriyordum ve sonra bir cok insanlar geldi onlarlada resim cekdirdim bu ne demek oluyor
    __

    Ben ruyamda unlu biriyoe fotagraf vekdiriyordum sonra bir kac insanlaa geldi onlarlada fotagraf celdirdik ama benim telefonum yanimda olmadiginan annemin telefonuya cekiyordum bu ne demek oluyor yorumlarsaniz sevinirim

  10. Selim
    Administrator

    Cevap: Rüyada Fotoğraf Çektirmek

    Merhaba. Bu rüya bir çok anlamları bulunan rüyalardandır. Bu rüyan ise kişinin ailesiyle ilgili bir sırrın, kötü niyetli kişiler tarafından kullanılarak sıkıntıya neden olacağına da tabir edilir. En doğrusunu elbette Allah bilir.

+ Yorum Gönder
1. Sayfa 12 SonuncuSonuncu

yuxuda sekil cekdirmek

yuxuda wekil cekdirmek

rüyada fotoğraf çekilmek

yuxuda sekil cekdirmek ne demektir

ruyada fotograf cekilmekyuxuda şekil cekdirmek