+ Yorum Gönder
1. Sayfa 123 SonuncuSonuncu
Eğitim - Skeç Tiyatro Kategorilerinden Veli Toplantısı Skeç Örneği Makalesini Okumaktasınız.
  1. Aylin
    Bayan Üye



    Veli Toplantısı Skeç Örneği






    Veli Toplantısı Piyesi - Veli toplantısı ile ilgili skeç

    VELİ TOPLANTISI


    ÖĞRETMEN : Sayın veliler okulumuzun 5A sınıfı veli toplantısına hoş geldiniz. Şimdi sırayla gelip çocuklarınızın durumunu benden öğrenebilirsiniz . Evet siz buyrun önce.

    ALİ BEY : Hocam ben Hatice'nin babasıyım

    ÖĞRETMEN : Aa,demek siz Hatice'nin babasısınız ha ? Kızınız derslerde hep konuşuyor efenim.

    ALİ BEY : Ah, ah hocam, siz bir de annesini görseniz, evlendiğim günden beri daha hiç susmadı.

    VELİ BEY : Hocam ben Ziya'nın babasıyım

    ÖĞRETMEN : Ha şu kopyacı Ziya ... Beyefendi çocuğunuz hep kopya çekiyor.

    VELİ BEY : Ama hocam nerden biliyorsunuz? Belki arkadaşı bizimkinden kopya çekiyordur.

    ÖĞRETMEN : Mümkün değil. Arkadaşı sorduğum bir sorunun cevap kısmına "Bilmiyorum" diye yazmış, ziya "Ben de bilmiyorum" diye yazmış .

    VELİ BEY : Haaaaaaa!

    AHMET BEY : Hocam bizim Gülsüm nasıl?

    ÖĞRETMEN : Kızınız çok yalan söylüyor.

    AHMET BEY : Ama benim kızım yalan söylemez.

    ÖĞRETMEN : Bakm beyefendi, geçen gün bana telofon geldi. Telofondaki ses "Hocam Gülsüm çok hasta, yarın okula gelmiyecek" dedi. Ben "Peki gelmesin ama siz kimsiniz ?" diye sorunca, telefondaki ses ne dese beğenirsiniz!... "Şey, ben babam öğretmenim!"

    AHMET BEY : Hocam çocuklara çok ödev veriyorsunuz.

    ÖĞRETMEN : Bunu da nerden çıkarttınız?

    AYDIN BEY : Nereden olacak, oğlum ödev yapmak için bir sekreter tuttu.

    AYŞE HANIM : Hocam biz Emine'nin anne ve babasıyız.

    ÖĞRETMEN : Ooo, Emine çok zeki bir öğrenci...

    AYŞE HANIM : Öyle mi ,bey görüyor musun, kızımız zekasını benden almış.

    TAHİR BEY : Ondan hiç şüphem yok! Çünkü benim zekam yerinde duruyor.

    ZEHRA HANIM: Hocam Kemal nasıl?

    ÖĞRETMEN : Ödevlerini sürekli yanlış yapıyor.

    ZEHRA HANIM: Ah hocam, o kadar da söylüyorum babasına, "Bırak da çocuk ödevlerini kendisi yapsın" diye. Ama dinlemiyor ki..

    CEMİL BEY : Hocam bizim oğlan sizin çok tutarsız bir öğretmen olduğunuzu söylüyor.

    ÖĞRETMEN : Ne demek bu?

    CEMİL BEY : Bir dediğininiz bir dediğinizi tutmuyormuş. Bir gün, beş ile beşi toplarsak on eder, başka bir gün de, altı ile dördü toplarsak 10 eder, diyörmüşsünüz. Dün de üç ile yediyi toplarsak 10 eder demişsiniz. Çocuk bunun hangisine inanacak Allaşkına.

    METİN BEY : Hocam Kerim'in durumu nasıl?

    ÖĞRETMEN : Çok kötü, siz bunu okutmayın boş yere.

    METİN BEY : Niye ?

    ÖĞRETMEN : Niye olacak ,geçen gün Türkiye'nin başkenti nere, diye sordum, Türkiyenin başkenti Payas'tır dedi.

    METİN BEY : Vay eşek herif vay.. Valla hocam, inanın o kadar da anlattım "Türkiye'nin başkenti Dörtyol'dur" diye.

    alıntı







  2. Kayıtsız Üye

    Cevap: Veli Toplantısı Skeç Örneği






    çokk güzell çok işe yaradıı tşkk dsadsadsa







  3. Kayıtsız Üye

    Cevap: Veli Toplantısı Skeç Örneği

    Evt çok işe yaradı ya drama dersi için almistim hoca çok beğendi thanks!!







  4. Kayıtsız Üye

    Cevap: Veli Toplantısı Skeç Örneği

    Güzel işe yaradı klüp öğretmeni verdi ödev

  5. Kayıtsız Üye

    Cevap: Veli Toplantısı Skeç Örneği

    biz bu skeci oynadık çok güzel bi skeç

  6. Kayıtsız Üye

    Cevap: Veli Toplantısı Skeç Örneği

    Güzel olmuş beğendim ellerinize saglik

  7. Kayıtsız Üye

    Cevap: Veli Toplantısı Skeç Örneği

    Gerçekten sonunda istediğim skeci buldum...Çok tşk ederim çok. güzel

  8. Kayıtsız Üye

    Cevap: Veli Toplantısı Skeç Örneği

    Valla çok güzel... Teşekkür ederim

  9. Kayıtsız Üye

    Cevap: Veli Toplantısı Skeç Örneği

    Cokkkk guzel helall olsun tsk ederimmm

  10. Kayıtsız Üye

    Cevap: Veli Toplantısı Skeç Örneği

    Erkek ve kızlar esit olabilirdi

+ Yorum Gönder
1. Sayfa 123 SonuncuSonuncu

10 kişilik skeçler

6 kişilik skeçler

skeç örnekleri

komik skeçler 6 kişilik

6 kişilik komik skeçler

5 kişilik komik skeçler