+ Yorum Gönder
2. Sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu
Sağlık - Sağlık Bilgisi Kategorilerinden Hangi Hastalık İçin Hangi Doktora Gidilir Makalesini Okumaktasınız.
  1. Kayıtsız Üye

    Cevap: Hangi Hastalık İçin Hangi Doktora Gidilir






    bacagımda sık sık çekme oluyor ve bacak aramda şislik ve sık sık tekrarlıyor yaklaşık bir yıldan beri hala çekiyorum doktoragittim bana bir şey yok dedi bunun için hangi doktora gitmeliyim bana yardımcı olun teşekkürler







  2. Selim
    Administrator

    Cevap: Hangi Hastalık İçin Hangi Doktora Gidilir

    En doğrusu ev doktorunuz sizi yönlendirmesi gerekir. Çok önemli ihmale etmeyin geçmiş olsun.







  3. Kayıtsız Üye

    Cevap: Hangi Hastalık İçin Hangi Doktora Gidilir

    Cilt kararması için hangi doktora gitmem lazım?

  4. Selim
    Administrator

    Cevap: Hangi Hastalık İçin Hangi Doktora Gidilir

    Geçmiş olsun Cilt kararması için cildiye doktoruna gitmen gerekir.

  5. Kayıtsız Üye

    Cevap: Hangi Hastalık İçin Hangi Doktora Gidilir

    Kalbime cigerime özellikle mide ve böbrekleri aşırı derecede kramp giriyor hanki bölüme baş vurmalıyım

  6. Selim
    Administrator

    Cevap: Hangi Hastalık İçin Hangi Doktora Gidilir

    Bu durumun için ilk önce dahiliyeye gitmen gerekiyor. Daha sonra seni diğer bölümlere havale edeceklerdir. Geçmiş olsun.

  7. Kayıtsız Üye

    Cevap: Hangi Hastalık İçin Hangi Doktora Gidilir

    Sırt ağrısı için hangi bölüme gitmeliyim

  8. Selim
    Administrator

    Cevap: Hangi Hastalık İçin Hangi Doktora Gidilir

    Çok geçmiş olsun. Sırt bölgesi kemik, kas ve sinirlerin kombinasyonu olduğu için sırt ağrıları buna bağlı olarak pek çok farklı nedenle oluşabilmektedir. Doğru teşhis için ilk olarak aile hekimine gidebilir ve sizi doğru doktora yönlendirmesini isteyebilirsiniz.

  9. Kayıtsız Üye

    Cevap: Hangi Hastalık İçin Hangi Doktora Gidilir

    vucutta yanma ve karıncalanma tedavi için hangi doktora gitmem gerekır

  10. Selim
    Administrator

    Cevap: Hangi Hastalık İçin Hangi Doktora Gidilir

    Geçmiş olsun. Bunun bir çok nedenleri olabilir ama bu anlattıklarınız için normalde Fizik Tedavi ve Nöroloji bölümlerinden birine gitmen gerekir. Allah şifalar versin.

+ Yorum Gönder
2. Sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

ayak uyuşması için hangi doktora gidilir

el uyuşması için hangi bölüme gidilir

el uyuşması için hangi doktora gidilir

el ve ayak uyuşması için hangi doktora gidilir

kirpik dökülmesi için hangi doktora gidilir

kol uyuşması için hangi doktora gidilir