+ Yorum Gönder
Özel Günler - Önemli Haftalar Kategorilerinden Yeşilay İle İlgili Şiirler Makalesini Okumaktasınız.
  1. Kayıtsız Üye

    Cevap: Yeşilay İle İlgili Şiirler






    Hepside çok güzel ama en güzeli sağlımızı koruyalım ☺☺







  2. Kayıtsız Üye

    Cevap: Yeşilay İle İlgili Şiirler

    Çok beğendim kardeşimin ödevine yardimci oldu







  3. Kayıtsız Üye

    Cevap: Yeşilay İle İlgili Şiirler

    canım yeşilayım çok teşekkür ederim bizi kuruduğun için

  4. Kayıtsız Üye

    Cevap: Yeşilay İle İlgili Şiirler

    YEŞİLAY

    Yeşil bir ay bembeyaz,
    Bayrağının tek süsü.
    Sağlığımız, canımız,
    Yeşilay'ın ülküsü.

    Korumaya çalışır,
    Yurttaşları içkiden.
    İnsanlıktan sıyrılır,
    Çünkü sarhoş bir beden.

    Vatanını sevenler,
    Korumalı milleti.
    Ocaklan söndüren,
    İçki, kumar illeti.

    i. Hakkı TALAS en güzeli bu

  5. Kayıtsız Üye

    Cevap: Yeşilay İle İlgili Şiirler

    Bence çok güzel şiirler var

  6. Kayıtsız Üye

    Cevap: Yeşilay İle İlgili Şiirler

    cok güzelmiş yesilay hafasını tavsiye ederim

  7. Kayıtsız Üye

    Cevap: Yeşilay İle İlgili Şiirler

    ben bu siteye bayıldım ve en çok sağlagığımızı kruyalım olanı beğendim valla yapanın ellerine sağlık maşallah

  8. Kayıtsız Üye

    Cevap: Yeşilay İle İlgili Şiirler

    Ben ödevim için yapıyorum hepsi çok güzel hangisini seçsem bilmiyorum Bu arada yapanın ellerine sağlık

  9. Kayıtsız Üye

    Cevap: Yeşilay İle İlgili Şiirler

    Teşekkür ederim ödevime yardımcı oldunuz.

  10. Kayıtsız Üye

    Cevap: Yeşilay İle İlgili Şiirler

    Sayelerinde öğretmenden azar isitmedim😂

+ Yorum Gönder

yeşilay ile ilgili şiirler

yeşilayla ilgili şiir

yeşilay

yeşilay ile ilgili şiir

yeşilayla ilgili şiirler

yeşilay şiirleri