+ Yorum Gönder
Eğitim - Maniler Ninniler Kategorilerinden En Güzel Ninniler Sözleri Makalesini Okumaktasınız.
  1. Kayıtsız Üye

    Cevap: En Güzel Ninniler Sözleri






    Ninniler güzelmiş.Ödevime yardımcı oldu
    Teşekkür ederim







  2. Kayıtsız Üye

    Cevap: En Güzel Ninniler Sözleri

    Niye verdiğini bilmiyorum sosyal bilgilerin bu ödevi ama çok yardımcı oldu







  3. Kayıtsız Üye

    Cevap: En Güzel Ninniler Sözleri

    Teşekkür ederim bu siteyi hep açacağım çok güzel

  4. Kayıtsız Üye

    Cevap: En Güzel Ninniler Sözleri

    Her aksam cocugumu bu ninillerle uyutuyorum tewekkurler ederim yazdiginiz icin

  5. Kayıtsız Üye

    Cevap: En Güzel Ninniler Sözleri

    Helal olsun iki dakikada uyudular

  6. Kayıtsız Üye

    Cevap: En Güzel Ninniler Sözleri

    "keşke başlık ta olsaydı ödev yapanları düşünen yokki" diyen dangalak, önce "ki" ekini nerede bitişik yazacağını öğren sonra sızlan.

  7. Kayıtsız Üye

    Cevap: En Güzel Ninniler Sözleri

    Güzelmiş. Uykum geldi

  8. Kayıtsız Üye

    Cevap: En Güzel Ninniler Sözleri

    Allah allah illallah dertlere derman allah kizima uyku ver allah kizim uyur insallah

  9. Kayıtsız Üye

    Cevap: En Güzel Ninniler Sözleri

    Allah emegi gecenlerden razi olsun.bu ninnileri okuyarak bebek uyutmak cok kolay☺

  10. Kayıtsız Üye

    Cevap: En Güzel Ninniler Sözleri

    Cok guzel hemen de uyudu yazan guzel yazmis valla!!!

+ Yorum Gönder

ninni sözleri

ninni sozlerininniler sözlerien güzel ninni sözleribebek ninnileri sözlerien güzel ninniler