+ Yorum Gönder
1. Sayfa 12 SonuncuSonuncu
Eğitim - Coğrafya Kategorilerinden Türkiyenin Tarihi Güzellikleri Nelerdir Makalesini Okumaktasınız.
  1. Swift
    Bayan Üye



    Türkiyenin Tarihi Güzellikleri Nelerdir






    Türkiye çok zengin bir coğrafyaya sahip bir ülke. Peki ama Türkiye'nin tarihi güzellikleri nelerdir? Bana Türkiye'nin tarihi güzelliklerinden birkaç örnek verirseniz çok işime yarayacak.






    Eklenmiş Resimler Eklenmiş Resimler   

  2. Seher
    Üye

    Cevap: Türkiyenin Tarihi Güzellikleri Nelerdir






    Ülkemiz çok eski yıllardan beri çeşitli medeniyetlere ev sahipliği yapmıştır.Bu nedenle doğal olarak ve kültürel olarak çok çeşitlilik taşımaktadır.Ülkemizi hem deniz hem de tarihi turizm bakımından çok ziyaret almaktadır.Ayrıca inanç turizmi de çok fazladır.







  3. Kayıtsız Üye

    Cevap: Türkiyenin Tarihi Güzellikleri Nelerdir

    bu siteye bayıldım süperrr ............







  4. Kayıtsız Üye

    Cevap: Türkiyenin Tarihi Güzellikleri Nelerdir

    Harika çooooook yardımcı oldunuz♥♡♥♡

  5. Kayıtsız Üye

    Cevap: Türkiyenin Tarihi Güzellikleri Nelerdir

    bu sıte bana cok yardımcı oldu

  6. Kayıtsız Üye

    Cevap: Türkiyenin Tarihi Güzellikleri Nelerdir

    Harika bu site ödevimi yapmamada çok yardımcı oluyor.

  7. Kayıtsız Üye

    Cevap: Türkiyenin Tarihi Güzellikleri Nelerdir

    sağ olun ödevim a aldı(çaktırmayın kontrol yarına):3

  8. Kayıtsız Üye

    Cevap: Türkiyenin Tarihi Güzellikleri Nelerdir

    Buranın adı ne

  9. Kayıtsız Üye

    Cevap: Türkiyenin Tarihi Güzellikleri Nelerdir

    çok beğendim ödevimimi yaptım teşekkür ederim

  10. Kayıtsız Üye

    Cevap: Türkiyenin Tarihi Güzellikleri Nelerdir

    ben ödevimi güzel bir sşekilde yaptım

+ Yorum Gönder
1. Sayfa 12 SonuncuSonuncu

türkiyenin doğal güzellikleri

türkiyenin tarihi güzellikleri

ülkemizin tarihi güzellikleri

ülkemizin doğal güzellikleri

tarihi güzelliklerimiz nelerdirtürkiyenin doğal güzellikleri nelerdir