+ Yorum Gönder
1. Sayfa 123 SonuncuSonuncu
Eğitim - Coğrafya Kategorilerinden Dünyada kaç tane okyanus var isimleri nelerdir Makalesini Okumaktasınız.
  1. Swift
    Bayan Üye



    Dünyada kaç tane okyanus var isimleri nelerdir






    Dünyadaki okyanuslar - Dünyada kaç tane okyanus var?

    Okyanus kelimesi Yunanca olan "Okeanos"'dan anlamını almaktadır. Dünyada bulunan kıtaların arasında oluşan çok büyük çukurlar, geniş ve çok derin su kütlelerine bu isim verilmiştir.

    Dünyada beş okyanus vardır:


    1- Hint Okyanusu
    2- Büyük Okyanus
    3- Güney Okyanusu
    4- Atlas Okyanusu
    5- Arktik Okyanusu







  2. Kayıtsız Üye

    Cevap: Dünyada kaç tane okyanus var isimleri nelerdir






    Çok güzel bir site! Çok beyendim.Harika, hem ödevime de çok yardımcı oldu.Teşekkür ediyorumbu bölümü hazırlayanlara!







  3. Kayıtsız Üye

    Bayıldım

    Atlas (Atlantik Okyanusu), Büyük (Pasifik) Okyanus ve Hint Okyanusu olarak 3 tanedir.

    Ancak son zamanlarda Antartika Kıtasının çevresindeki Güney Okyanusu ve Kuzey Buz Denizi olarak bildiğimiz Arktik Okyanus da Okyanus olarak tanımlanmaktadır.








  4. Kayıtsız Üye

    Cevap: Dünyada kaç tane okyanus var isimleri nelerdir

    bence süper bu site hem odevimi yaptım hem öğrendim süper yaaaaaa

  5. Kayıtsız Üye

    Cevap: Dünyada kaç tane okyanus var isimleri nelerdir

    ya süper bu site süper ödev bitti çok güzel yazana çok teşekkür ederim çok güzel

  6. Kayıtsız Üye

    Cevap: Dünyada kaç tane okyanus var isimleri nelerdir

    Gerçekten çok güzel bir site odevime çok yardimci oldu tesekkur ederim

  7. Kayıtsız Üye

    Cevap: Dünyada kaç tane okyanus var isimleri nelerdir

    Sizin sayenizde ödevimi rahatlikla bitirdim ayrica bu site sayasinde hocadan 100 aldim bu siteye ne kadar tesekkur etsrm azdir :-) :-) :-)

  8. Kayıtsız Üye

    Cevap: Dünyada kaç tane okyanus var isimleri nelerdir

    Bence çok güzel bir site çok işime yaradı ayrıca yazan kişilere teşekkür ediyorum oh ayrıca ödevim bitti

  9. Kayıtsız Üye

    Cevap: Dünyada kaç tane okyanus var isimleri nelerdir

    Size çok teşekkür ediyorum diğer arkadaşlara ve bana yardımcı olduğun için hepinizi çok seviyorum yorum yapan arkadaşlarım

  10. Kayıtsız Üye

    Cevap: Dünyada kaç tane okyanus var isimleri nelerdir

    Sagolun ya sayenizde kitap karistirmadan ogreniyorum

+ Yorum Gönder
1. Sayfa 123 SonuncuSonuncu

okyanus isimleri

okyanusların isimleri

dünyada kaç okyanus vardır ve isimleri nelerdir

okyanus adları

dünyadaki okyanusların isimleri

okyanuslar isimleri