+ Yorum Gönder
1. Sayfa 12 SonuncuSonuncu
Eğitim - Coğrafya Kategorilerinden Karadeniz Bölgesinin Neyi Meşhur Makalesini Okumaktasınız.
  1. Aylin
    Bayan Üye



    Karadeniz Bölgesinin Neyi Meşhur






    Karadenizin Neleri Meşhurdur
    Karadenizin Nesi Meşhur
    Karadeniz Bölgesinin Nesi Meşhur

    Karadeniz bölgemiz Hamsisi,Trabzonun Karalahanası, tarayağı, Ekmeği ve Minzi peyniri meşhurdur
    Artvin Kafkas gravyeri ile ünlüdür.
    Fındığı, Ayçiçeği, Kömürü ve fıkralarıyla ünlüdür







  2. Seher
    Üye

    Cevap: Karadeniz Bölgesinin Neyi Meşhur






    Karadeniz bölgesinin balıkçılık ve özellikle hamsisi,fıkraları,pratik zekalı insanları,Sumela manastırı,doğal güzellikleri,yeşil alanları ve yayla yerleri meşhurdur.







  3. Kayıtsız Üye

    Cevap: Karadeniz Bölgesinin Neyi Meşhur

    çayı unuttunuz en önemlisi ooo yani







  4. Kayıtsız Üye

    Cevap: Karadeniz Bölgesinin Neyi Meşhur

    karadenizde bunlar meşhurdur;
    -çay,fındık,nohut,balık,
    turistik yer olarak sümela manatırı meşhurdur

    -büyükbaş hayvancılık,balıkçılık

  5. Kayıtsız Üye

    Cevap: Karadeniz Bölgesinin Neyi Meşhur

    Hamsisi, karalahanası, tereyağı, ekmeği ve peyniri ile meşhurdur

  6. Kayıtsız Üye

    Cevap: Karadeniz Bölgesinin Neyi Meşhur

    çayı unuttunuz

  7. Kayıtsız Üye

    Cevap: Karadeniz Bölgesinin Neyi Meşhur

    Teşekkür ederim

  8. Kayıtsız Üye

    Cevap: Karadeniz Bölgesinin Neyi Meşhur

    teşekkürler bilgi için

  9. Kayıtsız Üye

    Cevap: Karadeniz Bölgesinin Neyi Meşhur

    o rize ama bölge dediğin için olabilir şaşırdım birden ama karadeniz diyince akla ilk hamsi geliyor.

  10. Kayıtsız Üye

    Cevap: Karadeniz Bölgesinin Neyi Meşhur

    Arkadaşlar karadenizin neleri meşur

+ Yorum Gönder
1. Sayfa 12 SonuncuSonuncu

karadenizin meşhur şeyleri

karadeniz bölgesinin neyi meşhur

karadeniz bölgesinin neleri meşhurkaradeniz bölgesinin meşhur olan özellikleri nelerdir karadeniz bölgesinin meşhur şeylerikaradeniz bölgesinin nesi meşhur