+ Yorum Gönder
3. Sayfa BirinciBirinci 123
Eğitim - Bilim Ve Teknoloji Kategorilerinden Teknolojinin Olumlu ve Olumsuz Yönleri Makalesini Okumaktasınız.
  1. Kayıtsız Üye

    Cevap: Teknolojinin Olumlu ve Olumsuz Yönleri






    çok güzel 100 aldım

  2. Kayıtsız Üye

    Cevap: Teknolojinin Olumlu ve Olumsuz Yönleri

    çok teşekkür ederim çok fazla bilgi edindim

  3. Kayıtsız Üye

    Cevap: Teknolojinin Olumlu ve Olumsuz Yönleri

    Çok uzun ama 100 aldım iyi bence

  4. Kayıtsız Üye

    Cevap: Teknolojinin Olumlu ve Olumsuz Yönleri

    herbiri çok güzel ama ben cevabı istiyorum

  5. Kayıtsız Üye

    Cevap: Teknolojinin Olumlu ve Olumsuz Yönleri

    aynen
    doğru söylüyorsun

  6. Kayıtsız Üye

    Cevap: Teknolojinin Olumlu ve Olumsuz Yönleri

    Verdiğiniz bilgilerden dolayı Teşekkürler siz den bi sorm olacak
    Günümüzde teknolojinin gazete üzerindeki etkilerini kaynak olarak söyleyebilirmisiniz.

  7. Kayıtsız Üye

    Cevap: Teknolojinin Olumlu ve Olumsuz Yönleri

    Çok begendim ve 100 aldım

  8. Kayıtsız Üye

    Cevap: Teknolojinin Olumlu ve Olumsuz Yönleri

    Yarin munazara varrr yardim

  9. Kayıtsız Üye

    çok güzel

    helal 100 aldım

+ Yorum Gönder
3. Sayfa BirinciBirinci 123

teknolojinin olumlu ve olumsuz yönleri

teknolojinin olumlu ve olumsuz etkileri

teknolojik gelişmelerin olumlu ve olumsuz etkileriteknolojinin olumlu yönleriteknolojinin insan yaşamına olumlu ve olumsuz etkileriteknolojik ürünlerin olumlu ve olumsuz yönleri