+ Yorum Gönder
1. Sayfa 12 SonuncuSonuncu
Eğitim - Atatürk Köşesi Kategorilerinden Atatürk'ün Sanata ve Sanatçıya Verdiği Önemi Belirten Sözleri Makalesini Okumaktasınız.
  1. Yasemin
    Bayan Üye



    Atatürk'ün Sanata ve Sanatçıya Verdiği Önemi Belirten Sözleri






    Değerli forum üyeleri lütfen şu sorumu yanıtlar mısınız? Mustafa Kemal Atatürk'ün sanata ve sanatçıya verdiği önemi belirten ve vurgulayan sözlerini yazar mısınız? 5 tane söz işimi görür.







  2. Seher
    Üye

    Cevap: Atatürk'ün Sanata ve Sanatçıya Verdiği Önemi Belirten Sözleri






    Mustafa Kemal Atatürk sanata oldukça fazla önem vermiştir. Bu nedenle sanatsız bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir sözünü söylemiştir. Bu alanda uygulamalar yapmaya çalışmıştır.







  3. Kayıtsız Üye

    Cevap: Atatürk'ün Sanata ve Sanatçıya Verdiği Önemi Belirten Sözleri

    çok güzel çok beyendim çok yardımcı oldu teşekkürler......







  4. Kayıtsız Üye

    Cevap: Atatürk'ün Sanata ve Sanatçıya Verdiği Önemi Belirten Sözleri

    Atatürk sanata çok sevmiş ve önder olmuş önder onu içmizde seviyoruz ve büyütüyoruz aslın daha çok söylencek şey var ama zamanım bitiyor

  5. Kayıtsız Üye

    Cevap: Atatürk'ün Sanata ve Sanatçıya Verdiği Önemi Belirten Sözleri

    Çok sağol sana çok teşekkür ederim görüşmek üzere.

  6. Kayıtsız Üye

    Cevap: Atatürk'ün Sanata ve Sanatçıya Verdiği Önemi Belirten Sözleri

    Ataturk sanata ve muzige cok önem vermis Atatürk u seviyoruz

  7. Kayıtsız Üye

    Cevap: Atatürk'ün Sanata ve Sanatçıya Verdiği Önemi Belirten Sözleri

    cok tesekkurler cok yardimci oldunuz Ataturk de bir sozunde ...
    "Tiyatro bir memleketin kultur seviyesinin aynasidir.
    demistir

  8. Kayıtsız Üye

    Cevap: Atatürk'ün Sanata ve Sanatçıya Verdiği Önemi Belirten Sözleri

    Teşşekkür ederim

  9. Kayıtsız Üye

    Cevap: Atatürk'ün Sanata ve Sanatçıya Verdiği Önemi Belirten Sözleri

    Çok beğendim ödevime çok yardımcı oldu. Teşekkürler

  10. Kayıtsız Üye

    Cevap: Atatürk'ün Sanata ve Sanatçıya Verdiği Önemi Belirten Sözleri

    Onu bizde yukarıdaki sözlerden görüyoruz söyleyeceksen başka bişey söyle...!!!

+ Yorum Gönder
1. Sayfa 12 SonuncuSonuncu

atatürkün sanat ve sanatçıya verdiği önemi belirten sözleri

atatürkün sanat ve sanatçıya verdiği önemi belirten sözler

atatürkün sanata ve sanatçıya verdiği önemi belirten sözler

atatürk ün santa fe sanatçıya verdiği önem ile ilgili sözleri

atatürkün sanata ve sanatçıya verdiği önemi belirten sözleri

atatürkün sanat ve sanatçıya verdiği önemi anlatan sözleri